- Tên sản phẩm: Khúc xạ kế ATAGO MASTER-53M
                                - Model: Khúc xạ kế ATAGO MASTER-53M
                                - Tiêu chuẩn: JIS
                                - Xuất xứ: Japan
                                - Đơn giá: 3.500.000  (Chưa gồm VAT)
                                - Bảo hành: 12 Tháng
                                - Model khác: Khúc xạ kế ATAGO MASTER-53M
Đặt hàng
	
                                
                                                                
                             
                            
                                
	Khúc xạ kế ATAGO MASTER-53M
	 
	Master 53M thuộc dòng khúc xạ kế Master của hãng sản xuất Atago (Nhật) được thiết kế nhỏ gọn, chuyên dụng để đo độ ngọt với khoảng đo 0.0 – 53.0%, độ chính xác ± 0.2%.
	*Lưu ý: Kể từ 1/2017, khúc xạ kế Master 53M thay thế cho model Master M (hãng ngưng sản xuất).
	Đặc Điểm Kỹ Thuật
	– Đo độ Brix 0.0 – 53.0%.
	– Độ chính xác: ± 0.2%.
	– Độ phân giải: 0.5%.
	– Phân bố mẫu tự động (ASD).
	– Kích thước: 3.3 x 3.3 x 16.8cm.
	– Trọng lượng: 120g.
	 
	
	The MASTER-53M are the successor model of the conventional model, N-50E. Measurement range becomes wider from the N-50E. MASTER-53M are a good alternative choice when the water resistant feature is not a priority and the Temperature Compensation will be carried out manually. Not equipped with the Automatic Temperature Compensation feature.
	The MASTER-53M is made of metal, and the MASTER-53PM is plastic. The specifications are exactly the same. For salty and acidic samples, choose the plastic body, MASTER-53PM.
	*Verification with the 10% Sucrose Solution (RE-110010), 20% Sucrose Solution (RE-110020), 30% Sucrose Solution (RE-110030) , 40% Sucrose Solution (RE-110040) or 50% Sucrose Solution (RE-110050).
	
		
			| 
					Model | 
					MASTER-53M | 
		
			| 
					Cat.No. | 
					2353 | 
		
			| 
					Scale | 
					Brix | 
		
			| 
					Measurement Range | 
					Brix : 0.0 to 53.0% | 
		
			| 
					Minimum Scale | 
					Brix : 0.5% | 
		
			| 
					Measurement Accuracy | 
					Brix : ±0.5% | 
		
			| 
					Repeatability | 
					Brix : ±0.25% | 
		
			| 
					Dimensions & Weight | 
					3.2 x 3.4 x 16.8cm, 130g | 
	
	· SUPER EXTRACTOR : RE-29401
	· 10% Sucrose (±0.03%) : RE-110010
	· 20% Sucrose (±0.03%) : RE-110020
	· 30% Sucrose (±0.03%) : RE-110030
	· 40% Sucrose (±0.04%) : RE-110040
	· 50% Sucrose (±0.05%) : RE-110050
	· Daylight plate for small volume samplings : RE-2311-58M
	* Calibration Certificate : Contact an ATAGO representative for details.
	· Daylight plate : RE-2315-60M
	Design Registration No.000379326-0001, 000379326-0002 (EU)
	ZL 2005 3 0116403.4,5 (China), D111526 (Taiwan), D555, 549 (U.S.A.), 
	1255763, 1255764, 1255765, 1255766, 1255767 (Japan)
	Patent Granted in countries around the world.